Stránky

Ručně zpracovávaná svítidla


Osvětlení interiéru ovlivňuje náš  život, zejména náladu a energii. Je to prvek, kterému bychom měli věnovat velkou pozornost. Dobré osvětlení rozjasní náš domov, zútulní byt a hlavně, umožní nám dělat to, co máme rádi a to je důležité pro to, abychom se cítili dobře.


OSVĚTLENÍ A VLIV NA ČLOVĚKA

Nedostatek světla, nebo špatně zvolené osvětlení může ovlivnit vaši náladu.
Možná jste tomu nikdy nepřikládali velkou váhu, ale to, jak máme osvětlený domov, skutečně ovlivňuje náš život. Pokud vám tedy doma neustále něco vadí a do dnes jste nebyli schopni identifikovat co, možná byste se právě na výběr osvětlení a jeho vhodné umístění měli také zaměřit. 

Je velice důležité zvolit takové osvětlení, které odpovídá Vašim potřebám. A je mnoho způsobů, jak si domov rozjasnit a vytvořit příjemnou atmosféru. 
Při výběru osvětlení neopomeňte tyto faktory:
tvar - velikost - teplotu světla (volba žárovky) - a jeho umístění.

Osvětlení se může stát i hezkým bytovým doplňkem.

VELKÉ STÍNÍTKO? INDUSTRIÁLNÍ VZHLED?

Né vždy velké světlo patří do restaurací, hotelů nebo kaváren.  Například závěsné svítidlo Queens s velkým stínítkem o průměru 41 cm osvětlí váš jidelní stůl a v kombinaci  s retro žárovkou dodá vzhled jedinečnosti.

RUČNĚ ZPRACOVÁVANÉ SVÍTIDLA

Kolekci ručně zpracovávaných svítidel různě velkých, závěsných i nástěnných, si můžete vybrat na www.zahradaeden.cz
Každé svítidlo je částečně zpracováváno ručně a tak se stává originálním a jedinečným. 

VYBERTE SI A NAKOMBINUJTE BAREVNÉ VARIANTY

Detaily osvětlení si můžete si vybrat v kombinaci materiálů objímky a stínítka mosaz-cín, cín-mosaz nebo celé mosazné či cínové a tak sladit s vaším interiérem. K těmto lampám si můžetekoupit i náhradní retro žárovku.